EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Wehrlein najbližje sedežu pri Toro Rossu, v igri tudi Albon
Helmut Marko je na svoj dolg seznam tistih, ki bi lahko zamenjali Brandona Hartleya, zdaj dodal še tajskega dirkača Alexa Albona.
Artur Švarc
10. oktober 2018 | 20:50:59

22-letni Britanec, ki dirka pod tajsko zastavo, je trenutno drugi v F2, za Russellom. Albon je tradicionalno povezan z Red Bullom kot del njihove dirkaške akademije 2012, letos pa je delal tudi v Mercedesovem simulatorju v Brackleyu.

Kljub špekulaciji Auto Bilda na to temo, je Albon že podpisal za prihodnjo sezono v Formuli E za e.dams skupaj z Buemijem, prav tako se koledar marsikdaj pokriva s koledarjem F1.

Vse kaže, da je prvi kandidat za preostali sedež pri Toro Rossu Pascal Wehrlein, ta je pred dnevi, potem ko se je poslovil od Mercedesa in DTM, povedal, da ga Formula E ne zanima in da išče sedež v F1.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija