EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Williams
Capito prihaja na čelo Williamsa?
Le še trije sedeži so prazni – od tega dva pri Williamsu, ki že celo sezono sedi v zadnjem vagonu.
Artur Švarc
10. oktober 2018 | 21:35:48

Lance Stroll se seli k Force Indiji, preostali kandidati ob Sirotkinu pa so MArkelov, rezervni dirkač ekipe Kubica, pa tudi Mercedesova protežeja Ocon in Russell. A ne samo dirkači, Williams namerava prenoviti tehnični oddelek, čeprav Paddy Lowe ostaja šef. Se pa vedno bolj govori, da Claire Williams ni dorasla svoji nalogi, zato naj bi se ekipa dogovarjala z Jostom Capitom, ki je bil kratek čas tudi na čelu McLarna, potem ko je vodil VW v času dominacije v WRC.

Capito je bil pri McLarnu Dennisov človek in tako kot je odletel Dennis, je odšel tudi Capito, ki se je vrnil k Volkswagnu za R divizijo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija