EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Kako je Russell prišel do mesta pri Williamsu
George Russell je razkil, da je pred VN Nemčije poklical Paddyja Lowa in zaprosil za sestanek z vodstvom ekipe.
Artur Švarc
14. oktober 2018 | 9:34:52

Vodilni v prvenstvu F2 je v petek tudi uradno postal Williamsov voznik za sezono 2019, dogovarjanja pa so se začela že julija. Russell je nekaj časa tudi delal z Lowom, preden je ta od Mercedesa odšel k Williamsu 2017, poznanstvo pa je izkoristil za lobiranje za sedež za 2019.

»Moj prvi kontakt z ekipo je bil kaka dva tedna pred Hockenheimom. Govoril sem s Paddyjem in mu povedal, da bi rad bil prihodnje leto v F1 in da bi rad, da je to Williams. Prosil sem ga, če lahko organizira sestanek s Claiere, da se pogovorimo.«

»To sem moral storiti, preden bi priložnost splavala po vodi. V času vikenda v Hockenheimu so se stvari začele odvijati.«

Russell je del Mercedesove ekipe od začetka 2017 in je za Mercedes testiral letos po Hungaroringu. Ko je Toto Wolff povedal, da ne misli plačevati drugim ekipam za sedeže svojih varovancev, se je Russell odločil da se sam pobriga za svojo prihodnost.

»Ker sem poznal Paddyja še od Mercedesa, sva ostala v odnosih, zato mi ni bilo težko dvigniti telefona in se dogovoriti za sestanek z njim in Claire.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Ti angleži so res ena valilnica talentov. Definitvno najbolj dirkaška nacija, da se jih potem toliko prebije, še ta slabši kot recimo Palmer.
15.10.2018 8:13:41
Gazibo2
Zibelka avtomoto športa.
15.10.2018 15:08:59
hubertfast
Hehe, a garažisti 😎😎
15.10.2018 18:47:22
Navijac
sem mnenja da delajo krivico Oconu ki se mi zdi za odtenek boljši od Pereza, ki ima mentaliteto podobno Verstappnovi. s tem hočem samo reči da če je Perez pred Oconom je taprvi neizprosen.
15.10.2018 20:12:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija