Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Na zagovor, ker je uničil vago
Ko je v drugem delu kvalifikacij Vettel vmes vrnil v bokse po mehke gume, so ga poklicali na tehtanje.
Artur Švarc
10. november 2018 | 19:37:34

Vettel je takoj zadel stožec in potem še gestikuliral komisarjem, da naj se umaknejo. Prav tako ni hotel ugasniti motorja, vse skupaj je izgledalo tudi, kot da bo komisarja skoraj povozil. Jo Bauer je povedal, da s prižganim motorjem ni mogoče dobiti natančnih meritev, prav tako je potem, ko je speljal, razmetal še ploščadi tehtnice in jo uničil.

Zdaj bo moral Vettel na zagovor h komisarjem, ker ni upošteval navodil komisarjev, o kazni pa bodo razpravljali po tem.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
macolar
Kazen bi morala bit. Kar se vaganja tiče je procedura za vse enaka. Prav tako midfilderje kličejo na vaganje v takšnih trenutkih in za njih je to še bolj kritično, pa noben ni poskušu povozit komisarja in se it nekega težkega frajerja. Vettel je postal pravi mali psiho, mogoče bi lahko bil zrel celo za kakšno dirko prepovedi, da se malo zamisli nad sabo.
10.11.2018 19:57:58
andrej
ta tehtanja so obstajala že v času šumija, ampak takrat so imeli eno uro cele kvalifikacije. fia na ta način res lahko komu uniči dirko/prvenstvo. očitno tudi z varnostniki ki z gasilnim aparatom uničijo turbino
10.11.2018 20:11:27
2fast4y
Maco vzem tablet pa spat...
10.11.2018 23:19:31
etilometer
Ja apovriček bo dovolj kaj je pa naredil hemlton sirotkeu pa je ok. Ta formula je samo eno favoriziranje hemltona in Mercedesa sam jutri bo ferrari zmagal.
10.11.2018 23:56:41
macolar
Fanta bo treba kak tablet proti tifosilisu vzet, pa kak tečaj branja tudi nebo škodil.
11.11.2018 0:16:40
roberto
Pravilno je, da ni nobene kazni z mesti na startu. Klicanje na tehtanje je bilo pa res v najbolj butastem trenutku možno. Takrat se je v bistvu skoraj že odločala zmaga na dirki. Glede na to da Hamle spet ni dobil nobene kazni, je to povsem prav. Sicer pa čestitke Ferrariju za pogum glede strategije z gumami. Zna biti to kar odločilno danes. So tudi ostali štirje (Merca in Red Bulla) to poizkušali v drugem poizkusu, pa jim je zmanjkalo malo. Se mi zdi, da je bil Max še najbližje ... kakšno desetinko za svojim prvim časom.
11.11.2018 17:57:44

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija