Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Niki Lauda
Zaradi gripe ponovno v bolnici
Po navedbah avstrijskega časnika se Niki Lauda ponovno nahaja na intenzivnem oddelku dunajske bolnice, kjer je v poletnih mesecih opravil presaditev pljuč.
Bojan Vrbnjak Arhiv
7. januar 2019 | 8:09:11

Po navedbah avstrijskega časnika Kronen Zeitung, je Niki Lauda ponovno v dunajski bolnici AKH. Sodeč po dobro obveščenem viru blizu avstrijskega nekdanjega prvaka, je 69-letnika ujela gripa in je moral zaradi slabšega imunskega sistema obiskati intenzivni oddelek bolnišnice.

Tiskovna predstavnica dunajske bolnišnice je za kolege iz ORF potrdila, da se Lauda od nedelje nahaja na zdravljenju, vendar naj bi bil odpuščen že konec tega tedna. Seveda če bo vse v najlepšem redu. Legendarni dirkač je božične praznike preživel v krogu svoje družine na Ibizi. Po poročanju časnika pa naj bi Avstrijec Ibizo zapustil takoj ko so se pojavile njegove zdravstvene težave.       

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija