Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Uradno potrdilo Ferrarija
Maurizio Arrivabene ni več šef ekipe
Po dnevu polnem špekulacij in govoric, se je sedaj oglasil tudi Ferrari in potrdil to, kar smo oziroma so že vsi vedeli. Scuderia se je ločila od Arrivabeneja, na njegovo mesto pa prihaja Binotto.
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. januar 2019 | 7:24:55

Včeraj je bilo o odhodu Maurizia Arrivabeneja veliko povedanega in napisanega, toda vse kar smo lahko slišali in prebrali, so bile zaenkrat špekulacije in govorice. A te smo vendarle meso postale, kajti po dnevu čakanja in obotavljanja, se je oglasil tudi Ferrari in potrdil ločitev od zdaj že nekdanjega šefa ekipe Maurizia Arrivabeneja. Novi prvi človek ekipe je postal dosedanji tehnični šef Mattia Binotto.

Ferrari je v sporočilu za medije pojasnil: "Po štirih letih požrtvovalnega dela Maurizio Arrivabene zapušča ekipo. To je rezultat dolgih pogovorov z vodstvom podjetja, povezanih z dolgoročnimi in osebni interesi Arrivabeneja in interesi ekipe. Ferrari se Arrivabeneju zahvaljuje za neumorno delo. Mattia Binotto pa s takojšnjim učinkom prevzema vodenje dirkalne ekipe."  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Pa bi rad videl povsem italijansko ekipo in naslov svetovnega prvaka. Nikoli
8.1.2019 13:11:46
2fast4y
Misliš tako kot je Mercedesova nemška?
8.1.2019 13:32:21
andrej
ah dajte no. kot da imamo ljudje rodovnike iz leta nič. vsi smo bolj pomešani kot si sploh upamo sanjati
8.1.2019 18:14:19
spartan
Makaronarji brez tujih strokovnjakov ne bodo nikoli prvak...tisti časi so minili. Enostavno so preveč šlampasti.
9.1.2019 11:42:35
Brumbrum44
Andrej lepa.... En Starc je reku... Nasa dežela... Kolk vojsk je šlo skoz našo deželo.... In kaj za vojsko ostane? Odgovor : otroci.
9.1.2019 19:11:27

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija