Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
ROKiT v BTCC podprl Nica Hamiltona
Brat petkratnega svetovnega prvaka bo letos odpeljal 30 dirk v prvenstvu BTCC za volanom Forda Focusa RS z ekipo Motorbase Performance.
Artur Švarc
12. februar 2019 | 9:06:23

Nic Hamilton je 2015 že odpeljal 12 dirk v BTCC z Audijem S3, njegov letošnji program pa podpira tudi nov sponzor, britanski ROKiT, ki smo ga ravno včeraj videli tudi kot del ekipe Williams.

26-letni Nic, spomnimo, ima celebralno paralizo in vozi prilagojen avto, ob napovedi vrnitve v BTCC pa ni mogel skriti navdušenja.

»Ne morem verjeti, da bom spet na štartni vrsti. Zaradi pomanjkanja finančne podpore sem odpeljal nekaj dirk v več serijah. Mnogo ljudi misli, da bom zaradi svojega imena imel na voljo ves denar tega sveta, kar pa je daleč od resnice. Zadnjih šest let sem na svojih nogah in iščem možnosti, da bi dobil podporo za celo sezono.«

Po shakedownu prihodnji teden se bodo podali v Španijo na predsezonska testiranja. Šef ekipe, David Bartrum, je navdušen nad pridobitvijo.

»Prinaša nam drugačno zgodbo in izredno odločenost, voljo do učenja in željo po uspehu. Njegov pristop je zelo profesionalen in v petih minutah bo navdušil vsakogar.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija