Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   George Russell
Williams že odpisal sezono?
Mladič pri Williamsu je povedal, da ekipa tako močno zaostaja, da bodo naslednje dirke uporabljali za testiranja.
Artur Švarc
21. marec 2019 | 10:50:28

Sezona 2019 za Williams se je začela še slabše kot lanska – najprej so morali izpustiti dva dneva testiranj, potem se je poslovil tehnični direktor Paddy Lowe, dirkalnik pa ima prirojeno napako.

Tudi zato je bil Williams na prvi dirki v Avstraliji več kot prepričljivo zadnji. George Russell je dirko v Avstraliji končal na predzadnjem mestu in krog pred Kubico.

»Iz osebnega stališča, primerjaš se lahko le z moštvenim kolegom. Nisem razočaran, da sem bil pred njim, ampak na koncu koncev nimam želje boriti se z njim za predzadnje mesto. Potrebno bo pljuniti v roke in popraviti dirkalnik. Iz vikenda lahko potegnem tudi nekaj pozitivnega. Dirkališče sem zapusti z dvignjeno glavo, saj smo vedeli, kaj nas čaka. Tudi dvoboj z Robertom ni bil pravi, saj je imel poškodovan dirkalnik. Za oba je bilo pomembno, da pripeljeva v cilj in da se iz tega kaj naučimo.«

Naslednje dirke za Williams ne bodo pomenile napredka, saj je napaka na dirkalniku v zasnovi in ga bo potrebno zasnovati na novo.

»Naslednje dirke bomo jemali kot testiranja, ugotoviti moramo, kaj deluje in kaj ne. Iskanje optimalnih nastavitev ta hip, ko nismo dovolj hitri, nima smisla."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
RUNC
No v bistvu je imel že njihov lanski dirkalnik prirojeno napako in letošnji jo ima spet. Bomo videli, če bo inženirski team brez Lowa naredil kak napredek.
21.3.2019 10:59:33
duss
Krasni za sponzorje. Ena velika napaka je, da so v avto vsedli Kubico. Po tolkem casu z eno roko ne bo slo. Tolazijo se pa lahkos tem, da je vseeno v kaksnem vrstnem redu sta dirkaca-kdo je devetnajsti in kdo dvajseti.
21.3.2019 11:43:23
hubertfast
Russell je mlad, samo Kubico naj premaguje pa bo vse ok.
21.3.2019 11:59:48
andrej
ne morejo si privoščiti da bi celo sezono lovili 107%, tako da nekaj razvoja za letošnjo sezono še bo
21.3.2019 15:16:42
macolar
A veste kaj pomeni ROK v ROKit? - Return of Kendrick, gre se pa za sumljivega podjetnika ki je mislim da že sedel zaradi mahinacij. Tako da počasi dvomim da bodo pri Williamsu videli obljubljen denar.
21.3.2019 17:30:58
hubertfast
No, če greš na Rokit-ovo stran so telefoni že naprodaj. Najdražji, ki niti ni tako švoh je 299$, kar je glede na nudeno kar konkurenčno. Je pa to indijska zadeva.
21.3.2019 19:40:22

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija