Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Monako, sobota
Dan za štartna mesta
Danes je na sporedu tretji prosti trening in v popoldanskem času še kvalifikacije. Na podlagi videnega in prikazanega, se lahko morebiti vprašamo samo eno: Kdo bo osvojil štartna mesta od 3 pa naprej.
Bojan Vrbnjak Arhiv
25. maj 2019 | 9:17:09

Spričo dejstva, da sta Mercedesa tudi tukaj v Monaku ostala na vrhu - čeprav je šlo v četrtek le za prosta treninga -, lahko ugibamo ali se vprašamo,  morda celo stavimo, kdo bo zasedel tretje mesto na današnjih kvalifikacijah. Najresnejši kandidat bi lahko bil Max Verstappen, potem pa sta tukaj še oba Ferrarija Vettla in Leclerca.

Morda bi bilo bolj zanimivo razmišljanje o tem, kdo od obeh dirkačev Mercedesa bo osvojil najboljše izhodišče za jutrišnjo dirko. Bo to Hamilton ali pa vendarle Bottas, ki bi mu zmaga še kako prišla prav, da malo "umiri" svojega kolega.

Seveda bi bilo napak, če bi za pole odpisali Verstappna, ki je v četrtek, vsaj sodeč po časih krogov, bil najbližje dominantnima srebrnima puščicama. Da bi se v prvi vrsti pojavil kak rdeči dirkalnik, pa bo težko, kajti Ferrari se tudi tukaj ne morem spoprijateljiti z gumami.

Skratka, čakajo nas zanimive kvalifikacije, kako pa bi se lahko izšlo, pa bodo dirkači pokazali ali vsaj namignili že na tretjem prostem treningu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Kako kaže z vremenom? Iz prve roke.
25.5.2019 10:48:24
hubertfast
Ena aplikacija mi kaže verjetnost dežja, druga nič.
25.5.2019 11:05:25
Aichi
danes ne, jutr pa dežna dirka 100%
25.5.2019 12:09:32

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija