Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Poln adrenalina
Sebastian Vettel je bil po osvojitvi najboljšega startnega položaja razumljivo dobre volje. Kljub temu pa ostaja pred dirko previden.
Matej Natek
9. junij 2019 | 0:07:13

Nemškega dirkača že dolgo nismo videli tako zelo nasmejanega. Kar pa po drugi strani ni pretirano presenetljivo, saj Vettel kvalifikacij ni dobil že vse od lanske VN Nemčije. A štirikratni svetovni prvak si lahko sedaj vendarle oddahne: ''To je zares prečudovit dan, saj je pretekla cela večnost. Še posebej, če upoštevamo, kako težke so bile zadnje dirka. Upali smo, da bomo tu vsaj bližje, saj je bil zaostanek že zelo velik. Na nekaterih dirkah, kot na primer v Bakuju ali Monaku, je bilo že videti, da smo v dobrem položaju. Nato pa je na kvalifikacijah Lewisu in Mercedesu vedno nekako uspelo najti nekaj časa. Iz tega razloga današnjega uspeha nismo pričakovali. Za zdaj sem še vedno poln adrenalina, saj je bil moj krog resnično zabaven. Želim si, da bi ga lahko znova odpeljal.''

''Jutri nas čaka dolga dirka. Nedvomno nam ne bo lahko ostati spredaj. Kljub temu pa sem prepričan, da lahko zmagamo. Nismo namreč brez razloga uspeli priti na pole. Pričakujemo napet boj, za zmago pa potrebujemo popolno dirko,'' tako Vettel, ki je vmes še dodal, da je bil pomemben korak narejen že s tem, da bodo jutrišnjo dirko začeli na srednje trdih gumah, saj se mehke izredno hitro obrabljajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Ta pole bo boost za njegovo samozavest.
9.6.2019 7:56:10
mato
A ni pravilo, da začneš dirko na gumah iz Q3?
9.6.2019 8:39:30
tbiskop
Že nekaj časa je pravilo, da dirko štartaš z gumami iz Q2
9.6.2019 9:44:12
ripmork
Res nisem Vettel fen, ampak tole je pa lepo videt in je prava osvežitev po dolgem času. Upam na pestro dirko in da se vsaj malo popestri letošnje prvenstvo spredaj.
9.6.2019 14:49:04

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija