Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Lewis Hamilton
EkoHamilton in njegov leteči pes
Ko si enkrat najboljši in imaš (preveč) veliko denarja, potem ga razsipavaš kot petkratni svetovni prvak in kršiš svoja načela, razen če si pač...
Artur Švarc
12. junij 2019 | 9:08:27

Pred časom je Lewis Hamilton sporočil, da je postal vegan, da bi s tem zajezil onesnaženje, ki ga povzročata mesna in mlečna industrija. Zdaj je postal tarča okoljevarstvenikov, saj je dal s svojim privatnim letalom iz Malibuja v London prepeljati svojega drugega psa.

Na Instagramu, kjer je objavil fotografijo, je zapisal: »Če niste poznali mojih dveh otrok: To sta Roscoje in Coco. Coco živi v Malibuju in je srečna ob morju. Roscoje je v UK in uživa na soncu. Kmalu bosta spet skupaj.

Na eni strani vse lepo in prav, kužki in to, po drugi pa – ali se ne prav Hamilton zavzema za čisto okolje, zraven pa s svojim zasebnim letalom vozi (le) psa? En sam polet iz Los Angelesa do Londona na primer ustvari 1,67 tone CO2. Kot rečeno, Hamilton to počne zaradi psa.

Seveda pa podobne, v slogu »ima se, može se« balkanskih pregovorov, podvige počnejo tudi drugi slavni osebki na planetu. Johnny Deep in Amber Heard, ko sta bila še skupaj, sta dala z zasebnim letalom iz Avstralije v ZDA prepeljati njuna psa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Aichi
Prvi ki mi tu pisne sam še en komentar, gre v ban, brez debate!
14.6.2019 23:30:14

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija