Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Williams
Kubica in Orlen na vratih
Kot je napovedal šef Orlena, naj bi se zgodba o Kubici, Williamsu in njihovem sponzorstvu, zaključevala.
Artur Švarc
18. junij 2019 | 13:21:59

Optimistični poljski navijači so pričakovali čudežno vrnitev Roberta Kubice v F1, doživeli pa najslabšo formo Williamsa v njegovi zgodovini. Ta je seveda močno popačila tudi podobo Kubice in njegovih sposobnosti.

Pri Orlenu tako gledajo opcije, da bi Kubico posadili v drug dirkalnik in zapustili potapljajočo se ladjo iz Grovea. Orlen je za sedež Kubice plačal 10 milijonov evrov in seveda verjamejo, da si zaslužijo boljšo investicijo.

»Pustolovščina F1 je za nas in Roberta velik izziv,« je povedal Daniel Obtajek, predsednik Orlena za poljske medije. »Vse karte so na mizi in videli bomo, kaj se bo zgodilo.«

»Po 2019 imamo kar nekaj priložnosti. Večkrat se o tem pogovarjamo skupaj. Vse je odvisno od smeri, v katero želi Robert iti. Zelo je odločen in verjamemo mu, da je sposoben zmagovati.«

Veliko je ugank, kaj se bo zgodilo – če bosta Kubica in Orlen vztrajala do konca sezone, je eno vprašanje, odpira pa se možnost in glasne so tudi govorice pred VN Francije, da bo Le Castelet poljakova zadnja dirka pri Williamsu. V tem primeru ga bo zamenjal Nicolas Latifi.

Robert Kubica je danes Williams tudi obtožil, da favorizirajo moštvenega kolega Russella.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija