Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Potrebujemo več moči
Honda je predstavila Spec 3 motorja, Nizozemec pa že apelira, da naj najdejo še več moči.
Artur Švarc
25. junij 2019 | 10:26:24

Verstappen meni, da potrebujejo več konjičev, pa ne zaradi lova na Mercedes in Ferrari, pač pa da se obranijo pred Renaultom.

»Celo McLarna sta bila zelo hitra na ravninah. Bil sem zadovoljen z uravnoteženostjo, a delati moramo še naprej, da bomo ostali konkurenčni. Potrebujemo močnejši motor.«

Red Bullov voznik pravi, da ima zdaj tudi Renault »party mode«, da pa tudi Honda pripravlja svoj posebni maping za kvalifikacije.

»Tudi mi bomo imeli nekaj na naslednjih dirkah. Zdaj vidimo, da Renault že profitira pri moči v posebnem načinu delovanja motorja.«

Naslednja dirka ta vikend je Avstrija in Nizozemec se veseli svojih navijačev.

»Vedno sem vesel, ko imam podporo navijačev, a ti ne bodo dali močnejšega motorja. Ne pričakujem čudežev.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Pa saj je Marko že po testiranjih izjavil, da so po moči motorja takoj za Ferrarijem in pred Mercedesom.
25.6.2019 21:28:04
macolar
Avstrija bo pokazala ali so letos sposobni zmagat. V Monaku je bil blizu, ampak 5 napovedanih zmag je pa počasi misija nemogoče, sploh glede na mlačno predstavo Gaslya.
25.6.2019 21:38:44
spartan
Saj so komaj dobili novo specifikacijo, pa bi radi se vec. Naj najprej posodobijo aerodinamiko, da bo usklajena z novim motorjem.
25.6.2019 23:24:08
tadejkrze
Problem je, ker je Mercedes letos pasji tudi na počasnih stezah, kar je bilo v preteklosti šansa za ostale. Tako, da razen Monze in kakšnega srečnega naklučja so vse zmage Mercedesa verjetne
26.6.2019 7:56:42
hubertfast
Jaz bi dodal še to, da bo prej Mercedes rešil problem končne hitrosti na ravninah, kot pa Ferrari lego v ovinkih. Tako, da do Monze mogoče tudi to ne bo več problem za Mercedes.
26.6.2019 8:00:02

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija