Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ljudje in F1
Stevard, ki upa, da bo srečal Ricciarda
Srečali smo 65-letnega domačina, ki upa, da bo pred smrtjo srečal svojega dirkaškega idola – Daniela Ricciarda.
Artur Švarc
29. junij 2019 | 12:12:24

Harald Hubmann je domačin iz Spielberga, ki je s 25 leti konec 70-ih emigriral v Avstralijo in dolga leta deloval kot stevard na Qantasovih letalih. Po upokojitvi se je vrnil v rodno Avstrijo in potem zbolel na pljučih in še lani podobno kot Lauda čakal na presaditev pljuč, vmes pa se mu je zgodil še rak in kot tak ne pride več v poštev za presaditev.

A ob vsej bolezni, s sabo tovori tudi kisik, ima še vedno veliko veselje spremljati F1, povedal nam je kar nekaj zgodb o tem, kako je kot stevard klepetal z dirkači na poti iz Suzuke v Adelaide, ko je bila to še zadnja dirka sezone. Tudi na dirkališču ga poznajo vsi, saj ne zamudi nobenega dirkaškega dogodka na Red Bull ringu.

Sinova in vnuki še vedno živjo v Perthu, od koder je tudi Ricciardo in ko govori o njem, dobi kar solzne oči.

»Tako prijazen mladenič kot je, upam, da bo kmalu spet zmagoval.«

Njegove sanje so, da bi vsaj enkrat srečal avstralskega dirkača, saj pravi, da ga mogoče prihodnje leto sploh ne bo več. In spet ga oblijejo solze.

»Veliko bi mi pomenilo že, če me lahko pokliče za 10 sekund, da slišim njegov glas, če bi ga lahko srečal v živo, pa bi doživel vse.«

Zdaj upamo, da bo tudi z našo pomočjo Renaultov PR oddelek uspel urediti za Haralda, da se vsaj za nekaj trenutkov sreča s svojim idolom, o zgodbi pa bomo seveda poročali.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
kimikaze
Super ste da pomagate. Če Renaultov PR ob vseh ostalih s katerimi lahko Ricciardo izmenja kakšno besedo ne more zrihtat tega srečanja, pol pa tudi.....
29.6.2019 13:22:51
Aichi
Delamo sicer zgodbo s katrco, ampak men je tole zdaj bolj pomembno, tu na placu ga vsi poznajo tega strica, samo dlje od predverja, da gre na tribuno kot invalid, pa ne more.
29.6.2019 13:50:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija