Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Renault
Imamo dobro osnovo
Nico Hulkenberg je povedal, da so včeraj pri Renaultu imeli produktiven dan.
Artur Švarc
13. julij 2019 | 10:28:49

Na prvem treningu sta bila Hulk in Ricciardo na sedmem in osmem mestu, na drugem pa na 15. in 14. mestu. Vlaga in vročina iz Francije in Avstrije sta se tu umaknili zmernim temperaturam in oblačnemu nebu in temperature steze so bile dovolj konstantne za celo serijo testov.

Na prvem treningu so se posvetili nastavitvam, s katerimi so izboljšali stabilnost na vhodih v ovinke, še posebej v hitrih. Na drugem treningu so prav tako dobili veliko povratnih informacij.

Nico Hulkenberg je povedal: »Imeli smo dober petek brez nepredvidenih stvari. Avto je dober na dolgih razdaljah, a lahko bi bili malo boljši z lažjim avtomobilom, čeprav kot celota nismo slabi. Imam dobre občutke, sestanki so potekali v dobrem vzdušju. Čutim, da imamo dobro osnovo za nadaljevanje vikenda. Nova podlaga ponuja veliko oprijema in je precej bolj gladka kot pred tem s tistimi groznimi kuclji, ki so karakterizirali to stezo.«

»Po današnjih treningih imamo še veliko dela, a sem prepričan, da nam bo uspelo. Mislim, da to ne bo težaven vikend za nas,« pa je svoje dodal še Ricciardo.

»Na drugem treningu sicer nismo naredili toliko napredka, kot smo upali, zato nas nekaj dela čaka še danes zvečer, a sem optimističen, da bomo pokazali več, kot smo danaes.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija