Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Saga
Rich Energy ni več spljoh
Notranji nemiri in komedija pri glavnem sponzorju ekipe Haas so očitno dosegli vrelišče in tudi nepričakovan razplet.
Artur Švarc
17. julij 2019 | 7:00:00

Šef Rich Energy, William Storey, ni več na krmilu tega podjetja. Še več, podjetje je tudi spremenilo ime in zdaj sliši na Lightning Volt.

Storey je točno pred enim tednom napovedal, da Rich Energy ni več sponzor ekipe Haas. Delničarji so seveda skočili v zrak in potrdili, da je to le samovolja prvega človeka podjetja in da poteka postopek, da ga razrešijo. Medtem je Storey še vedno tweetal, da mu ne morejo nič in da je še vedno glavni, danes pa je podjetje tweetnilo, da je Storey prodal svoj večinski delež in se poslovil z mesta šefa podjetja. Zamenjal ga je Matthew Kell, ki neposredno ali posredno kontrolira 75 % delnic podjetja.

Tudi ime v registrih je bilo včeraj spremenjeno – naslov se je preselil z Storeyeve baze v Richmondu na Nothing Hill v Londonu, nosilec pa je postalo podjetje BDG Group. Kasneje je prišlo še do ene spremembe in je ostal le še naslov v Londonu, BDG Group pa je izginil, pojavilo pa se je ime Lightning Volt.

Komedija se torej nadaljuje, kaj pa bo pisalo prihodnji teden na Haasovih dirkalnikih v Nemčiji, pa lahko le ugibamo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Dynisco
A je bad boy Bernie fotka v kakšni povezavi s člankom. Samo, da ne tuhtam dalje brez veze...
17.7.2019 11:17:10
Aichi
Ne tuhtaj
17.7.2019 11:38:45
ripmork
Taprava dva sta se skupaj znajdla pred objektivom
17.7.2019 12:55:16

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija