Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VN Avstralije
Novo podaljšanje vse do 2025
Organizatorji VN Avstralije v Melbournu so podaljšali pogodbo in uvodna dirka sezone bo v tem avstralskem mestu na sporedu vse do 2025.
Artur Švarc
19. julij 2019 | 10:22:55

1996 se je VN Avstralije po 10 letih iz Adelaide preselila v Melbourne, kjer se je vsako leto razen 2006 in 2010 tudi začela sezona F1. Nova dirka prihodnje leto 15. marca bo tudi 25. po vrsti.

Šef F1, Chase Carey, je povedal: »Odločitev za podaljšanje trenutne izvira iz dejstva, da ta dogodek velik uspeh za prestolnico Victorie in zelo popularen med navijači in vsemi, ki delajo v F1. Skupaj z našimi partnerji, Australian Grand Prix Corporation, nameravamo narediti prireditev še bolj razburljivo in spektakularno.«

Martin Pakula, minister za turizem in šport zvezne države Victoria, je dodal, da je podaljšanje zaupnica za dobro delo.

»Ne samo, da imata Melbourne in Victoria koristi iz F1 in podaljšanja pogodbe do 2025, pač pa to dokazuje tudi, da dobro delajo tako organizator AGPC kot tudi celotna industrija dogodkov. Podaljšanje omogoča AGPC tudi nadgradnjo obstoječih dogodkov v korist navijačev in ljubiteljev F1.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija