Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Daniel Ricciardo
Bivši menedžer ga toži za 11 milijonov
Glenn Beavis, ki je bil od leta 2014 Ricciardov menedžer, zdaj na sodišču v Londonu toži Avstralca za neplačane obveznosti.
Artur Švarc
23. julij 2019 | 11:43:54

Beavis je s svojim podjetjem Sivana Sports International podpisal pogodbo z Ricciardovim podjetjem Whitedunes International s sedežem na Deviških otokih. Po pogodbi naj bi bil upravičen tudi do 20 % od vseh novih pogodb, ki bi jih podpisal Ricciardo. Od začetka 2015 je Beavis mesečno dobival 20.000 dolarjev, sodelovanje pa se je končalo letos 19. marca, medtem ko je Ricciardo novo 2-letno pogodbo z Renaultom podpisal 7. marca.

Beavis trdi, da mu pripada 11 milijonov evrov, iz česar se da sklepati, da je Avstralec za dve leti pri francoski ekipi dobil 55 milijonov evrov.

Ricciardo je za BBC povedal: »Zahteve Glenna Beavisa so povsem neupravičene. Žal mi je, da je to zadevo spravil na sodišče. Nedolžnost bomo pred sodiščem tudi dokazali.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija