Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Zak Brown
Alonso je dobrodošl v Indiju
Odnosi med dvakratnim svetovnim prvakom in McLarnom vendarle niso tako slabi.
Artur Švarc
10. avgust 2019 | 13:07:48

Šef McLarna, je povedal, da bi lahko sprejeli Alonsa kot tretjega voznika v novi ekipi Arrow SPM McLaren, ali pa kot enkratnega gosta na Indy 500.

Ob včerajšnji napovedi progama za IndyCar niso omenjali vozniške zasedbe, ve pa se, da ima Hinchcliffe pogodbo tudi za prihodnje leto, ob bok pa bi lahko šestkratnemu zmagovalcu posadili katerega od mladih dirkačev.

»V F1 imamo enega izkušenega dirkača in enega novinca in to deluje. Ne pravim, da moramo povsem skopirati koncept tudi na oni strani Luže, ampak je pa usmeritev, ki se je bomo skušali držati,« je povedal Brawn.

»Vse skupaj bomo sklenili s Samom Schmidtom, nova ekipa je skupno delo in se bomo tudi posvetovali in odločali skupaj.«

Ob razglasitvi novega sodelovanja se je ob drugem dirkaču takoj pomislilo na Alonsa, vendar Brawn meni, da je to možno samo s tretjim dirkalnikom.

»Vrata so Fernandu vedno odprta. Je del družine, je naš pogodbeni voznik in predvsem nima polno zasedene sezone. Več kot jasno je, da ve, kaj delamo tukaj in z njim se bom dobil pozneje letos in pogovoril o možnostih sodelovanja.«

Alonso  za prihodnje leto še nima nič v načrtu, potem ko ni podaljšal s Toyoto v WEC, je pa ohranil stike z Japonci in naj bi kmalu potrdil nastop na rallyju Dakar.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija