Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Haas
Čakanje na začetek prestopov
Haasov šef Guenther Steiner razmišlja o prihodnosti svoje ekipe, vendar vztraja, da morebitne odločitve morda ne bodo jasne, dokler se trg voznikov ne premakne.
Artur Švarc
19. avgust 2019 | 5:57:13

Po skrivnostnih težavah, ki so prizadele njihovih letošnji dirkalnik, se mora Haas ukvarjati še s svojima razbijaškima dirkačema.

Mnogi dvomijo, da bo ekipa za 2020 zadržala Magnussena in Grosjeana, sploh slednji je verjetno obsojen na odhod.

Zaenkrat govorice pravijo, da se bo pri Haasu znašel Hulkenberg ali pa tudi Esteban Ocon. Tretja izbira, kar se tiče govoric, je Pascal Wehrlein.

Steiner pa pravi, da z objavo dirkačev ne bodo hiteli in da bodo raje počakali, da se glasba ustavi in da vidijo, kdo bo ostal brez stola.

»Poskušamo razumeti, kako se bo razvijal trg dirkačev in potem bomo videli, kdo je na voljo in kdo ni in koga si lahko privoščimo.«

»Ko bo padla prva domina, bodo vse. Nič se še ne premika, vprašanje je le, kdaj bo prva poteza, a morda še ne bo hitro. Še veliko se mora zgoditi, nekateri dirkači so brez pogodbe, a si jih tako ali tako ne moremo privoščiti.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija