Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Pariz
Michael Schumacher je pri zavesti
Po ponedeljkovem prihodu Schumacherja v Georges Pompidou European Hospital v Parizu, zdaj pred bolnišnico tabori cel kup novinarjev in ekip s kamerami.
Artur Švarc
11. september 2019 | 10:47:51

Le Parisien, ki je zgodbo prvi razkril, gre zdaj še dlje. V prvem nadstropju D oddelka je cel kup varnostnikov, ki skrbijo, da nihče ne more do sedemkratnega svetovnega prvaka. Njegovo zdravljenje je tema vseh bolnišničnih delavcev in eden je za pariški časnik povedal naslednje.

»Da, je na mojem oddelku in zagotavljam, da je pri zavesti.«

Izjava, ki pove veliko, pa spet skoraj nič. Včeraj je Schumacherja ob 17:15 obiskal tudi Jean Todt, nekdanji šef pri Ferrariju in tesni družinski prijatelj, ki je bolnišnico zapustil 45 minut pozneje.

Le nekaj kilometrov stran v Chatresu pa je bil pogreb Anthoinea Huberta, ki je umrl v soboto, 31. avgusta, na prvi dirki F2 v Belgiji. Pogreba so se udeležili tudi njegovi kolegi iz F2, med drugim tudi Mick Schumacher, ki je ob sebi prav tako imel dva varnostnika in ni želel dajati izjav.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Cosword99
Samo a ni žalostno da mora imeti tudi Mick Schumacher varnostnike ob sebi. Pa dej pustite jih naj živijo v miru kot je njihova želja od vedno, tudi ko je biu fotr še aktiven ni nikoli maral novinarjev.
11.9.2019 11:29:24
xrenaultx
V takih primerih je pa precej bolje, da imaš malo denarja. Te vsaj pustijo, da lahko umreš, ne pa da moraš životarit v postelji.
11.9.2019 18:26:49

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija