Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Williams
Mercedes najmanj do 2025
Williams je sporočil, da je podpisal dolgoročno podaljšanje obstoječe pogodbe, po katerem jim bo Mercedes še naprej dobavljal pogonske sklope do konca leta 2025.
Milan Klemenc
13. september 2019 | 18:40:22

Ko je Formula 1 leta 2014 vstopila v turbo-hibridno dobo V6, je Williams prešel na Mercedesovo motorno moč in partnerstvo naj bi se nadaljevalo.

»V zadnjih šestih letih smo imeli čudovito partnerstvo z Mercedesom in kar je bilo prvotno sedemletni sporazum se bo zdaj nadaljevalo še naslednjih pet let,« je dejala Claire Williams in dodala »V tem času smo z njimi postali pravi prijatelji in veselimo se, da bomo lahko sodelovali tudi v prihodnje«.

Prav tako se je oglasil šef moštva Mercedes in nekdanji solastnik ekipe Williams Toto Wolff, ki je označil Williams za »ikonsko znamko« in dejal, da je Mercedes ponosen, da jim bo dobavljal pogonske sklope, ter dodal: »V zadnjem obdobju so za njih težki časi, vendar so pokazali svojo odpornost in moč karakterja, da se vrnejo tja, kamor spadajo«.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija