Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Charles Leclerc
Bodimo realni
Kljub zmagam na zadnjih dveh dirkah Charles Leclerc opozarja, da mora Ferrari pred VN Singapurja ostati realen.
Milan Klemenc
15. september 2019 | 14:15:29

Kljub dvema zaporednima zmagama je Charles Leclerc opozoril, da mora Ferrari ostati realen, saj je pred njimi težka dirka za VN Singapurja.

Monaški dirkač je po zmagi v Spaju osvojil še Monzo in si je nabral lepo bero točk. Kot smo pisali v enem od člankov, mu je bila ta možnost dana zaradi dveh specifičnih stez, kot sta Spa in Monza, ter močnega Ferrarijevega paketa.

Mladi voznik Ferrarija se tega zelo dobro zaveda in je v intervjuju povedal, da ne pričakuje njihove prevlade na dirkališču kot je Singapur. Marina Bay Street Circuit je dirkališče, ki je primerno za pakete z veliko downforcea in ima veliko ovinkov z nizko do srednjo hitrostjo, kar je v tej sezoni slabost Ferrarija.

»Ostati moramo realni in ja, ne bo enostavno. Pričakovali smo, da bosta Spa in Monza naši zelo dobri dirki, saj ustrezata konceptu našega dirkalnika. Vemo pa tudi, da bo nekaj naslednjih dirk za nas in naš dirkalnik veliko težjih, zlasti Singapur. Bo pa lepo presenečenje, če bomo boljši od tistega, kar pričakujemo. Borili se bomo in rezultat bo viden naslednjo nedeljo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija