Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Pirelli
Italijani na Japonskem
Pirelli je razkril izbiro gum, ki so jih ekipe in vozniki izbrali za VN Japonske, pri čemer je Mercedes ponovno ubral svojo pot.
Milan Klemenc
3. oktober 2019 | 6:48:50

Kot je bilo že nekaj časa znano, bo Pirelli v Suzuko pripeljal C1 (trda), C2 (srednja) in C3 (mehka), pri čemer se je Mercedes ponovno odločil, da bo naredil malenkost drugače kot neposredna konkurenca in pri obeh dirkačih izbral en komplet mehke mešanice manj.

Srebrne puščice bodo imele osem kompletov mehkih gum, oba dirkača pa bosta imela na voljo še štiri srednje komplete in le en komplet trdih. Njihova neposredna tekmeca Ferrari in Red Bull bosta imela devet mehkih kompletov, čemur so sledili tudi pri McLarnu, Racing Pointu, Alfa Romeo Racingu, Toro Rossu in Williamsu. Oba voznika Racing Point in George Russell so izbrali po dva srednja in trda kompleta gum.

V ekipah Renault in Haas so se odločili za največje število mehkih kompletov (10) – tako bosta obema voznikoma Hassa in Danielu Ricciardu iz Renaulta na voljo po dva kompleta srednjih in en komplet trdih gum. Drugi Renaultov voznik Nico Hulkenberg je izbral čisto svoj nabor gum in sicer 10 kompletov mehkih, en komplet srednjih in dva kompleta trdih gum.

Kdo od vseh 20 voznikov je imel srečno roko pri izbiri, bo vidno že čez 10 dni in do takrat se lahko spremeni še ogromno. Predvsem pa je veliko odvisno vremena, ki zna biti v Suzuki tudi zelo muhasto.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
zoki
Z najtršimi gumami bo Mercedes spet močan. Da vidimo, če uspe Ferrari to spravit v delovno temperaturo.
3.10.2019 11:17:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija