Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   F1
Miami še miga
Organizatorji dirke v Miamiju so pred kratkim mestnim oblastem prijavili nov projekt.
Artur Švarc
7. oktober 2019 | 11:42:10

Ideja izvesti dirko F1 v mestnem jedru Miamija je splavala po vodi, sploh po protestih lokalne skupnosti. Potem se je pojavila nova lokacija pri Hard Rock Stadiumu, kjer domuje ekipa ameriškega nogometa Miami Dolphins.

Po pisanju Miami Heralda, še vedno potekajo pogovori z lokalno skupnostjo in stanovalci tudi za to lokacijo. Barbara Jordan, načelnica te mestne četrti, je povedala, da bodo o projektu glasovali maja prihodnje leto.  V predlogu projekta je zdaj jasno rešena problematika okoli hrupa in zaprtja okoliških cest, česar se prebivalci najbolj bojijo.

Miami Herald je zrisal tudi svoj predlog steze, ki poteka po parkiriščih in ulicah okoli stadiona in dodati moramo, da je vsaj na papirju steza videti obetajoče. Organizatorji pod vodstvom Stephena Rossa, predsednika Miami Dolphins, zdaj upajo, da se jim bo uspelo uvrstiti na koledar 2021.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Naj raje naredijo dirko v Dallasu. Pogledamo to, pa še Dončiča poleg, mislim, da smo vsi za to pa naj nas Adria pelje zastonj
7.10.2019 20:40:17

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija