Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mediji
Zak Brown odstopil z mesta predsednika Motorsport Network
McLarnov šef in predsednik Motorsport Network, Zak Brown, je odstopil s položaja po torkovi novici o povišanju cen Autosporta, ki je ena od blagovnih znamk Motorsport Network.
Milan Klemenc
9. oktober 2019 | 14:49:36

Zak Brown je na socialnem omrežju Twitter objavil, da odstopa s položaja neizvršnega predsednika Motorsport Network. Odločitev je poslal v javnost le štiriindvajset ur po tem, ko je Motorsport objavil vrsto sprememb, ki bodo vplivale na njihove publikacije in cene.

»Po natančnem premisleku sem se odločil, da bom odstopil z funkcije neizvršnega predsednika Motorsport Network. Imel sem privilegij, da sem opazoval nekaj najboljših ljudi v poslu, ki svoje delo opravljajo tako dobro in ta odličen šport prenašajo navijačem.«

»Prepričan sem, da se bo njihova strast in profesionalnost nadaljevala ter da bodo tudi v prihodnje obveščali, izobraževali in zabavali ljubitelje motošporta. Vsem zaposlenim in podjetju želim veliko uspeha.«

Brown je bil na mesto predsednika Motorsport Network imenovan na začetku leta 2016, kjer je istega leta nadziral nakup blagovne znamke Autosport.

Revija Autosport bo leta 2020 dopolnila častitljivih sedemdeset let. V torek je bila sprejeta odločitev (očitno brez soglasja Zaka Brawna), da mesečno naročnino za ljubitelje motošporta iz zdajšnjih 4,99 funta dvignejo in več kot podvojijo in bo znašala 10,99 funta. Istočasno je bila revija F1 Racing prodana založbeni hiši Lifestyle Media, prav tako pa je z revijo prešel tudi prenos licence za uporabo intelektualne lastnine F1 iz Formula one Management. Ta dogovor naj bi bil formaliziran konec oktobra. Stanje druge tiskalne blagovne znamke Motorsport Motorsport News, trenutno ni znano, v podjetju pa so v izjavi za javnost zapisali, da opravljajo »raziskovanje možnosti«.

Objavljene spremembe so naletele na ogorčenje bralcev in naročnikov, predvsem pa je bil Autosport glavni nosilec avtomobilističnega novinarstva v angleškem jeziku. Točno število prizadetih delovnih mest zaenkrat še ni potrjeno, prav tako pa ni informacij o ostalih publikacijah znotraj Motorsport Networka.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija