Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Frederic Vasseur
Alfa Romeo tudi v 2020 z isto zasedbo?
Šef švicarsko-italijanske ekipe, Frederic Vasseur, je omenil, da bodo kmalu potrdili dirkaško zasedbo za prihodnje leto.
Artur Švarc
12. oktober 2019 | 14:22:12

Vse kaže, da bo ta tudi prihodnje leto ostala nespremenjena, ob Raikkonenu bo še naprej vozil Giovinazzi.

Raikkonen tako ali tako ima pogodbo tudi za 2020, za mesto Giovinazzija pa se je nekaj časa govorilo, da ga bo prevzel Nico Hulkenberg. A Giovinazzijeva naveza s Ferrarijem in izboljšanje rezultatov sta 25-letnemu Italijanu dala možnost za podaljšanje v Hinwilu.

»Odločitev bomo sprejeli kmalu, a če pogledate zadnje dirke, Antonio dobro opravlja svoje poslanstvo in je bil na zadnjih šestih kvalifikacijah enako dober kot Kimi,« je povedal Vasseur.

»V Sočiju je bil spredaj. No, prvi krog se je ponesrečil, a se uči in izboljšuje korak za korakom.«

»V petek zjutraj smo imeli nekaj težav z avtom, zato ni mogel pokazati prave hitrosti, a mu zelo zaupam.«

Raikkonen je točke osvojil zadnjič na Madžarskem, potem pa se je zgodila serija dirk, za katere je Finec rekel, da so nočna mora. A Vasseur pozdravlja odnos veterana do dela.

»Ves čas je zelo miren, niti malo ni živčen. To je dobro tudi za nas, da ostanemo osredotočeni na probleme in da ne bezljamo. Vemo, kaj je šlo narobe zadnji dve ali tri dirke in upam, da bomo to v Suzuki in do konca sezone lahko odpravili.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija