Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Pred dirko
Dež? Kakšen dež?
Suzuka se prebuja v nedeljsko jutro, kjer bodo najprej ob treh po našem času na sporedu kvalifikacije.
Artur Švarc
12. oktober 2019 | 23:17:27

In da, o nesrečnem tajfunu, ki je razselil več milijonov ljudi in zahteval dve smrtni žrtvi, ni ne duha ne sluha. Suzuka je zdaj že obsijana z vzhajajočim soncem in na nebu ni praktično več nobenega oblačka. Včerajšnje reke, ki so tekle po stezi v Suzuki, so kazale povsem drugačno sliko in odločitev, da se vse prestavi na nedeljo, je bila več kot pravilna. Najprej bodo ob treh zjutraj po našem času na sporedu kvalifikacije. Tisti, ki ne bodo razsuli materiala, pa bodo potem štartali ob 7:10.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Mario84
To je zanimivost tajfuna, dan prej nic, soncno itn., lepsega vremena si ne mores zeleti, pol mas pa hudo uro, naslednji dan pa spet dan kot si ga lahko zazelis. Vse to obmocje, nizkega in visokega pritiska naredi svoje. Enkrat dozivel tajfun, skoraj ne mores verjet vremenarjem da bo udaril, nekoliko samo morje izdaja da bo tajfun udaril.
12.10.2019 23:43:08

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija