Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Red Bull je z zmagami v tej sezoni že zaključil
Max Verstappen verjame, da so stopničke najboljše, česar se lahko Red Bull nadeja na zadnjih štirih dirkah.
Milan Klemenc
21. oktober 2019 | 6:56:09

Nizozemec je imel pred poletnim premorom svoje zlato obdobje in z Red Bullom zmagal v Avstriji in nato še Nemčiji, moral pa je priznati premoč Srebrnim puščicam na Madžarskem.

Verstappen je z Red Bullom do zdaj osvojil sedem zmag na dirkah, vključno z zadnjima dvema v Mehiki. Navkljub nedavnim uspehom pa Verstappen ne verjame, da bi lahko ponovil trik na Autodromo Hermanos Rodriguez.

Na prireditvi Tag Heuera v Amsterdamu je povedal: »Moramo biti realni. Seveda smo v zadnjih dveh letih delali zelo dobro, vendar menim, da smo v tej sezoni v nekoliko težjem položaju in imamo nekaj težav glede ravnotežja dirkalnika. Prav zaradi tega sem mnenja, da če se bomo lahko tokrat borili za stopničke, bomo lahko kar veseli, da smo opravili dobro delo.«

Verstappnovi dvomi pa se tu niso končali in zvezdnik Red Bulla je še dodal, da ni ravno optimističen o  vključitvi v boj za najvišja mesta na kateri od zadnjih dirk v Mehiki, ZDA, Braziliji ter nato še na finalu v Abu Dabiju.

Pri tem je dejal: »Menim, da v tej sezoni ni več proge, ki bi nam odgovarjala in na kateri bi se lahko borili za sam vrh. Če bomo lahko na teh zadnjih štirih dirkah končali vsaj blizu ali celo na stopničkah, bo to za nas uspeh. Mislim pa, da je to trenutno največ, kar lahko dosežemo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija