Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Mario Isola
Leclerc navdušil šefa Pirellija
Šef Pirellija Mario Isola pravi, da ga je v letošnji sezoni najbolj presenetil Charles Leclerc.
Milan Klemenc HB Press
22. oktober 2019 | 9:43:35

S samo eno sezono v dirkalniku Sauberja je Leclerc letos presedlal na konjenico iz Maranela in to v starosti 21 let, kar je za Ferrari prvič po dolgem času, da se je odločil za izbiro mladega dirkača po Ricardu Rodríguezu, ki je v F1 in Ferrariju debitiral v sezoni 1961 v starosti 19 let.

Leclerc je letošnjo sezono začel kot številka 2 in zelo hitro pokazal, da hierarhija, kot so si jo zamislili pri Ferrariju, ne bo šla ravno v predvideno smer ter hitro poslal oblake nad prihodnost štirikratnega svetovnega prvaka Sebastiana Vettla.

»Moram priznati, da bi od njega pričakoval malce večjo zadrego in zadržanost v novem delovnem okolju, zlasti ob dejstvu, da je ob njemu kot moštveni kolega štirikratni svetovni prvak,« je povedal Isola in nadaljeval: »Namesto tega se je izkazal za nadarjenega in da je na začetku sezone naredil nekaj napak, drži, a dejstvo je, da jih je vedno pripravljen tudi priznati, kar kaže na to, da je dirkač, ki se želi razvijati.«

Kar zadeva sezono Ferrarija, je Isola dejal: "Mogoče je tu malo obžalovanja, da niso dosegli željenega cilja in dosegli nekaterih rezultatov. Ampak vedo, da bodo na štartu sezone 2020 nastopili s konkurenčnim dirkalnikom.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija