Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sebastian Vettel
Je bilo podvozje polomljeno že prej?
Sebastian Vettel se je po odstopu v 8. krogu spraševal, ali ni bilo vpetje poškodovano že pred štartom?
Artur Švarc HB Press
3. november 2019 | 23:16:40

Vettel je takoj po štartu, ko je začel padati nazaj, po radiu javil, da je avto močno podkrmarjen. Potem je na prehodu čez osmi v deveti ovinek v osmem krogu zadnje desno vpetje popustilo in Ferrarijev nos je pogledal navzgor.

»Po pravici povedano, ne vem, če je bilo vpetje poškodovano že pred štartu in je potem le popustilo, ali pa sem imel težave z gumami na začetku.«

»Na štartu ni prišlo do dotika, verjetno pa je povezano s tem, da sem se zares boril z avtom v prvih krogih. Že v prvem krogu nisem imel nobenega oprijema. Poskušal sem vse, nekako sem ujel ritem, potem pa se je odlomilo v devetem ovinku. So krive grbine na stezi? Cel vikend sem pazil na njih. Ne vemo, kaj se je zgodilo, a vodilo se je v celoti odlomilo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
etilometer
Zaradi takšnih in drugačnih okvar in slabe prve polovice sezone ferrari ne more biti prvak. Upam samo, da se v Braziliji pokaže kaj je s tem famoznim ferrarijevimi pogonskim sklopom, po posredovanju fie naj bi bilo vse ok. Verstapen je pa po tekmi na vprašanje novinarjev dejal zakaj je bil ferrari tako slab, ker so nehali goljufati. Binotto odgovor za slabo predstavo gume in delovanje le teh na ferrarijevem avtu. Tudi leclerk je rekel da sprednjih gum ni mogel segreti na delovno temp. To tudi govori kako prednost ima Mercedesovo vzmetenje. Drugače pa čestitek hamelton, ki letos do sedaj se ni imel odstopa to je noro. In novinarja na TV 3 saj nimam nič proti sam da pa je alfa Romeo v serije DTM tega pa nisem vedel 😂(Audi) , bi si jo pa kot Gerhard Berger zelooo želel.
3.11.2019 23:37:07
etilometer
Tako napak je ferrari imel že na prvih testiranjih za letošnjo sezono v Barceloni samo sprednja obesa. Mal naj makaronarji pogledajo kvaliteto v karbonskih vlaknih. Da se obesa zlomi na pol brez dotik ne vem kdaj sem to nazadnje videl pri kaki ekipi .
3.11.2019 23:40:24
Mario84
Ta vikend so dirkalniki prav cudno zgledali, vsi so imeli povisan zadek zaradi teh grbin, ferari pa sploh. Ham je tudi rekel, da je zgledal kot da lebdi, mozno da so zaradi tega mocno izgubili podtlaka, ker ze tko imajo skregano aerodinamiko.
4.11.2019 0:39:00

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija