Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Aston Martin
Aston Martin potrdil pogovore
Prejšnji teden je udarila novica, da Lawrence Stroll želi kupiti delež Aston Martina. Zdaj je pogovore potrdila tudi britanska tovarna.
Artur Švarc
14. december 2019 | 16:50:31

Aston Martin je po ekonomskih ocenah vreden 1,27 milijarde funtov, letos pa je zašel v finančne težave, kar je pripeljalo do padca vrednosti delnic. Lawrence Stroll, ki je solastnik konzorcija, ki stoji za ekipo Racing Point, je lansko leto uspešno rešil ekipo Force India propada. O želji Kanadčana, da bi ekipo odel v zelene barve slovite britanske znamke, je pisalo kar nekaj medijev.

V izjavi za javnost so pri Aston Martinu povedali: »Podjetje potrjuje, da pregleduje potrebe po financiranju in opcije. Prav tako se dogajajo začetni pogovori s potencialnimi strateškimi investitorji, s katerimi bi vzpostavili dolgotrajno sodelovanje, tudi na osnovi investicije.«

»Naslednje informacije bomo sporočili, ko bo za to čas,« so zaključili Britanci.

Ali z drugimi besedami – Stroll lahko dejansko pride do deleža Aston Martina, posledično pa tudi sponzorstva za svojo ekipo. Aston Martin ima za zdaj veljavno sponzorsko pogodbo z Red Bullom, prav tako pa njihov tehnični del sodeluje pri pripravi hiper športnikov Valkyrie in Valhala.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
lahko da bo pol aston martin pogojeval sponzorstvo s tem da bi mali (s)trol vozil red bulla
14.12.2019 23:21:26
aichi
dvomim, da bo Stroll večinski lastnik, da bi se lahko šel take oslarije
15.12.2019 0:50:31

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija