Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Max Verstappen
Z Mercedesom je lahko vsak prvak
Max Verstappen verjame, ta je več kot polovica dirkačev na štartni vrsti sposobna osvojiti naslov prvaka z Mercedesom.
Artur Švarc
14. december 2019 | 16:59:35

Verstappen meni, da je Mercedes čisto na drugačnem nivoju kot ostali in ne izključuje menjave okolja, če Red Bullu ne bo uspelo narediti dobrega okolja.

»60 odstotkov dirkačev bi prav tako postalo svetni prvak, če bi vozili z Mercedesom. Avto je tako dominanten, da lahko veliko ljudi osvoji naslov.«

Mercedes je nepremagljiv od 2014 in prestop Verstappna k njim bi močno povečal njegove možnosti za naslov prvaka. Je pa seveda malo verjetno, da bi Mercedes vzel Maxa ob bok Lewisu.

»Kdo ve, ta hip o tem ne razmišljam, a na koncu koncev je to stvar ekipe. Ekipa odloči, ali se kaj takega zgodi ali ne,« je o možnem prestopu k Mercedesu govoril Verstappen.

Po prepričanju mnogih sta prav on in Leclerc prihodnji veliki imeni F1 in bojev za prvaka.

»Ne vem…ne razmišljam o tem, da bi moral paziti nanj. Eno leto sva skupaj tekmovala v kartingu, ostalo pa ne. Težko je primerjati, a mislim, da nikoli ne smeš razmišljati o drugih kot grožnji.«

Verstappen poudarja, da si želi ostati pri Red Bullu in da upa, da mu bodo omogočili dirkalnik, s katerim se bo lahko boril za naslov prvaka.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Soling
Ali z drugimi besedami, da mu RB omogoči dirkalnik s katerim "veliko ljudi" lahko osvoji naslov. Hahaha...
16.12.2019 21:16:50
Fero
Ni rečeno Soling. Lahko je le konkurenčen dirkalnik in z njim osvojiš prvenstvo, lahko pa je dominanten in z njim osvojiš prvenstvo.
17.12.2019 5:59:06

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija