Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Groteskno
Schumacherjeve fotografije iz postelje ponujene za milijon funtov
Okoriščanju na račun nesrečnega Schumacherja ni videti ne konca ne kraja.
Artur Švarc
22. januar 2020 | 0:02:13

Britanski Mirror je objavil, da so se pojavile ponudbe za fotografije Schumacherja, ki leži v postelji za milijon funtov. Te naj bi nekdo naredil na domu v Ženevi in sicer tako, da jih je ukradel Schumacherjevi družini, potem ponudil medijem. Nihče od medijev si na srečo teh fotografij ni drznil objaviti.

Corinna je krajo tudi prijavila policiji. Dejstvo je, da potrjenih informacij po hudi nesreči pred šestimi leti, ni. Italijanski kirurg je pred časom povedal, da je Schumacher zaradi poškodbe močno opešal, tako duševno kot telesno, da ne more govoriti, ni pa v komi. Celo tako hudo naj bi bilo, da ga večina ne bi niti prepoznala. Corinna z ekipo medicinskega osebja izjemno skrbi za nekdanjega šampiona in skuša storiti vse, kar je v njeni moči, da bi okreval. Obiski v Parizu na kliniki v zadnjem letu naj bi bili poskus popravljanja stanja z zarodnimi celicami, zadnji obisk pred tedni pa naj bi celo pomenil nujno operacijo na ožilju močno opešanega srca. 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
M.S.
Zares prava tragedija kaj se mu je zgodilo. Vsaka čast njegovi družini, da tako skrbno skrbijo, da zadeve ne pridejo v javnost in na ta način ohranjajo Michaelovo podobo takšno, kot se je vsi spominjamo! Povsem nepotrebno je, da ga svet vidi neubogljenega, nemočnega, shiranega, itd... Čeprav še vedno močno upam na čudež in da bo nekoč ob Micku v paddocku f1!
22.1.2020 11:01:12
ripmork
Res žalostno tole,... @M.S: Podpis. Upamo na kak preboj v medicini in čudež, čeprav čas hitro teče, 6 let+ je že od nesreče, damn,...
22.1.2020 11:06:47
Asinorampante78
Ti paparazzi so sam za v kamnolom... Take morale živali nimajo....
22.1.2020 12:25:20

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija