Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Toto Wolff
Pogodba s Hamilton ni povsem v mojih rokah
Šef Mercedesa, Toto Wolff, bi seveda pozdravil, da bi Hamilton podaljšal pogodbo, a ni vse v njegovi moči.
Artur Švarc
24. januar 2020 | 15:33:29

Potem, ko sta najmlajša rivala, Leclerc in Verstappen, podaljšala pogodbo v svojih ekipah, je pozornost usmerjena na starejše šampione, Vettla in Hamiltona.

Čeprav se je govorilo, da bi se lahko Hamilton po izteku pogodbe pri Mercedesu, preselil k Ferrariju, je to vedno manj verjetno, o tem se je razgovoril tudi Toto Wolff.

»Nobena ekipa ni večna. Vedno se dogajajo spremembe in spremembe prinesejo nove priložnosti. In čeprav še vedno upam, da se bo naše sodelovanje nadaljevalo, nimam popolnega vpliva na to. Ni pa dvoma, da je Lewis eden glavnih stebrov naše ekipe.«

»Mislim, da naše vrednote vključujejo tudi moralo in integriteto. Razumevanje Lewisovih ciljev bo seveda ključno za naše odločitve."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
matjazh
podobno tenstanje kot na dirkah kako nič ne gre prav in so tako počasni...potem pa pol sekunde hitrejši krogi. Vse je že zmenjeno, samo preden objavijo morajo še malo prah dvigovat...
24.1.2020 20:42:05

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija