Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Gerhard Berger
Edini, ki je na nivoju Senne
Po mnenju Bergerja je Lewis Hamilton edini, ki je na nivoju legendarnega Ayrtona Senne.
Milan Klemenc HB Press
17. februar 2020 | 7:19:26

Berger, ki je bil moštveni kolega Ayrtona Senne, se še dobro spomni Brazilčevega poznavanja dirkalnika in trmaste nepopustljivosti.

Berger pravi: »Senna in Hamilton sta najboljša voznika, kar sem jih kdaj videl in res je da Senna sicer nima tako obširne statistike, kot na primer Hamilton ali Schumacher. Vendar so vsi, ki so dirkali z njim ali proti njemu, priznali da je največji dirkač F1 vseh časov. Če gledam na to skozi svoje oči lahko rečem, da mu je primerljiv le Hamilton.«

Berger je analiziral Hamiltonovo dominantno ero, kjer ga preseneča njegova konsistentnost s katero se lahko pohvali le redko kateri dirkač.

Berger pove: »Nico Rosberg ga je stal naslova enkrat, ampak Rosberg je bil edini, ki je lahko z enakim orožjem takrat pariral Hamiltonu. Rosberg je po koncu sezone zapusti Mercedes in F1, Hamilton pa je ostal in iz sezono v sezono postajal močnejši. Hamilton je trenutno nepremagljiv in če vam je prav ali ne, tako je to in statistika kaže, da imam prav.«

Po mnenju Bergerja je Lewis Hamilton edini, ki je na nivoju legendarnega Ayrtona Senne.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
spartan
Ritoliznik Berger...
17.2.2020 8:00:39
Fero
Ker?
17.2.2020 9:25:09
hubertfast
Tudi kak drug šofer bi na Lewisovem mestu bil prvak, imel bi sicer manj zmag in polov, pa še kak naslov manj, pa Rosberg več. Tudi Barichello bi imel kak naslov recimo, če bi ne imel Schumija poleg. V glavnem šampinjoni izkoristijo kar ti je dano. Z Hamiltonom je Mercedes samo še bolj pokazal svojo premoč. Razen, če hoče kdo reči, da bo kdo drug iztržil še več?
17.2.2020 11:48:50
Gazibo2
Hubertfast res je.
17.2.2020 16:13:14
duss
Prihaja Verstappen.
17.2.2020 17:14:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija