Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   VN Vietnama
Dirkališče v Hanoju je pripravljeno
Ulično dirkališče v Hanoju je pripravljeno, da sprejme dirkalnike F1.
Milan Klemenc
27. februar 2020 | 2:43:43

Organizatorji VN Vietnama so sporočili, da je z današnjim dnem končana gradnja dirkališča v Hanoju, ki bo 5. aprila gostilo dirkalnike F1.

Zadnji sektor 5,6-kilometrske proge je bil končan prejšnji teden, danes pa so zaključili tudi vhode v bokse in s tem tudi celoten kompleks garaž.

»Veselimo se prve dirke v Vietnamu in z nestrpnostjo pričakujemo, da po tej čudoviti progi zapeljejo prvi dirkalniki. Zelo smo ponosni, da bomo gostili dirko F1. V gradnjo dirkališča smo vložili ogromno truda, ki je s končanjem celotnega kompleksa več kot poplačan. Zadovoljni smo, da smo svoje delo opravili tako kot smo to načrtovali,« pove direktor dirke za VN Vietnama, Le Ngoc Chi.

Dirkališče v Hanoju bo še eno izmed dirkališč, ki za dirko uporablja obstoječe lokalne ceste. Progo je ponovno zasnoval Herman Tilke in Le Ngoc Chi poudari: »S pomočjo Hermana Tilkeja in F1 smo se pri gradnji počutili sproščeno, saj smo vedeli, da gradimo eno izmed najbolj razburljivih in za dirkače zanimivih prog v koledarju F1. Verjamemo, da jo bodo tako dirkači kot navijači sprejeli za svojo. Mi smo pripravljeni in čakamo, da pozdravimo svet v Hanoju.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Blanchimont
On board posnetek pokaze kr zanimivo stezo, kako pa bo v praksi se bo pa 5.4. pokazalo.
27.2.2020 19:03:46

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija