Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Ferrari
Binotto: Z voznikoma sem dnevno v stiku
Po zaprtju tovarne v Maranellu zaradi pandemije je Ferrarijeva ekipa že dalj časa ločena in čakajo, da bodo lahko ponovno začeli z delom. Vodja ekipe Mattia Binotto je razkril, da ohranja skoraj vsakodnevno stike z voznikoma Sebastianom Vettlom in Charlesom Leclercom.
Ursa Prosenjak
30. marec 2020 | 0:19:08

V začetku tedna so vse ekipe zaprle svoje tovarne, pri Ferrariju pa imajo težave že dalj časa. Modena, provinca, kjer je Maranello, je ena izmed najhuje prizadetih območij v Italiji in je zato celotno območje v karanteni, kar onemogoča potovanje.

Ferrari je sicer pridobil posebno dovoljenje za potovanje v Melbourne, vendar je bila dirka za VN Avstralije odpovedana.

Zaradi samoizolacije večine članov ekipe ohranja Binotto stik z njimi na daljavo.

»Z voznikoma se slišimo skoraj vsak dan, pogovarjamo se po telefonu, uporabljamo pa tudi videoklice,« je za Sky Italia pojasnil Binotto.

Pred nedavnim so se pojavile tudi neuradne informacije, da naj bi Ferrari ponudil Vettlu novo pogodbo, česar pa Binotto za zdaj ni komentiral.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija