Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Vandali oskrunili grob legende Formule 1
Grob legende Formule 1 Ronnieja Petersona so minulo nedeljo napadli vandali, ki so obenem poškodovali še nekaj drugih nagrobnikov pokopališča Almby in Örebroju na Švedskem.
Ursa Prosenjak
31. marec 2020 | 23:39:00

Švedski mediji poročajo, da so za zdaj še neznani storilci napadli naključne grobove, toda še posebej naj bi se znesli nad Petersonovim.

»Nagrobnik je bil prevrnjen, le švedske zastave so ostale,« je pretresena povedala Petersenova hči Nina Kennedy.

Vodja tamkajšnje cerkve Brita Wennsten obsoja napad: »Sramotno. Ni bilo neposredno povezano s Petersonom, vse kaže na to, da so storilci delovali impulzivno.«

Zmagovalec desetih dirk F1, znan tudi kor SuperŠved, je bil v sezonah med 1970 in 1978 dvakrat drugi v skupni uvrstitvi. Eden najbolj nadarjenih v svoji generaciji je umrl zaradi embolije, ki je bila posledica nesreče ob začetku VN Italije v Monzi leta 1978.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
dbench
Najbrž so bili kakšni pijani mladiči. Ampak vsak normalno vzgojen mulc tudi ko je do daske nabit, najbrž ne bi naredil tako moralno nizkotnega dejanja.
2.4.2020 10:03:45

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija