Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar 2020
Naslednja v zraku Avstrija
Organizatorji VN Avstrije pripravljajo dirko v začetku julija po programu, čeprav je možnost, da bo prestavljena, iz dneva v dan večja.
Artur Švarc
1. april 2020 | 4:47:03

Avstrija ima zelo striktne ukrepe okrog koronavirusa, dogodki z več kot 500 ljudmi so prepovedani, prepoved velja do 13. aprila, a se bo rok zagotovo podaljšal. V ponedeljek so dunajske oblasti prestavile dunajski glasbeni festival Danube River, ki bi moral biti na sporedu zadnji vikend junija, teden dni pred Spielbergom. Čeprav je razlika v obiskovalcih velikanska, lani je festival obiskalo 2,5 milijona obiskovalcev, F1 pa 200 tisoč, imajo organizatorji dirke na mizi tudi možnost prestavite.

V ponedeljek je kancler Kurz sporočil, da so v Avstriji šele na začetku maratona in da so pretekli šele prva dva ali tri kolometre. Avstrijska dirka bi se tako pridružila osmim že odpovedanim ali prestavljenim dirkam, medtem ko bodo organizatorji Silverstona o odločali po veliki noči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Blanchimont
Szafnauer pravi da se zna sezona zacet sele u augustu.
1.4.2020 20:07:03

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija