Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sezona 2020
Ecclestone: Hamilton bo v vsakem primeru prvak
Bernie Ecclestone, nekdanji lastnik Formule 1, ne pričakuje večjega števila dirk v letošnji sezoni. V intervjuju za BBC pa je tudi razkril, kdo bo po njegovem mnenju šampion sezone, ko se bo ta naposled začela.
Ursa Prosenjak
5. april 2020 | 23:51:59

»Mislim, da število dirk ne bo predstavljalo pretirane razlike za Lewisa Hamiltona. Zmagovalec bo ne glede na število dirk, pa naj jih bo 16 ali 20,« je prepričan Ecclestone. »Če bo svetovno prvenstvo, bo to njegov sedmi osvojeni naslov. Zmagal bi v vseh dirkah.«

Dotaknil se je tudi Liberty Media in letošnje sezone. »Predlagal sem jim, naj letošnjo sezono odpovejo in začnejo znova prihodnje leto. Ni več mogoče izpeljati dovolj dirk, da bi lahko govorili o prvenstvu. Če bodo že lahko organizirali dirke, bo potrebno razmisliti, ali bodo lahko sodelovale vse ekipe.«

 

Odkar ni več del Formule 1 je Ecclestone pogosto kritičen do ravnanja novega lastnika F1 Liberty Media, ki pa se na njegove predloge glede odpovedi sezone za zdaj še ni odzval.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija