Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Rešitev sezone
Dvojni dirki v Avstriji in Angliji?
Začetek sezone Formule 1 je še vedno uganka. Odpovedanih ali prestavljenih je že 9 dirk, posebej dobro ne kaže niti Franciji, ki sicer za zdaj še velja za uradni začetek sezone.
Ursa Prosenjak
7. april 2020 | 21:52:00

Po poročanju nemškega medija Auto, Motor und Sport obstaja glede na trenutno situacijo precejšnja možnost, da dirka za VN Francije ne bo izvedena konec junija, kar bi pomenilo, da se utegne sezona začeti šele v začetku julija v Avstriji. Tam pa se odpirajo nove priložnosti.

 

Koledar in infrastruktura dopuščata, da bi predvideni dirki za VN Avstrije sledila še ena, nato pa se sezona nadaljuje v Angliji. Tudi v Silverstonu bi lahko ubrali enako strategijo in priredili dve zaporedni dirki. Poigravali so se z zamislijo o tem, da bi drugo dirko odpeljali v obratni smeri, vendar se je to izkazalo za težje izvedljivo, saj bi stezo morali prilagoditi iz varnostnih razlogov.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija