Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar 2020
Binotto obljublja prilagodljivost Ferrarija
Pozneje, ko se bo začela sezona, težje bo napolniti koledar in določiti nove termine odpovedanim dirkam. Govori se o krajšanju vikendov, več dirkah na isti lokaciji in podobno. Ferrari pri tem obljublja sodelovanje in prilagodljivost.
Ursa Prosenjak
9. april 2020 | 0:05:49

»Za izvedbo svetovnega prvenstva potrebujemo vsaj 8 dirk, vendar si vsi želimo, da bi jih bilo čim več,« je za Sky Sports povedal vodja Ferrarijeve ekipe Mattia Binotto. »Pomembno je, da smo prilagodljivi.«

 »Prepričan sem, da so Chase Carey in ekipe sposobni sestaviti najboljše možno prvenstvo. Mi smo pripravljeni na vse in bomo storili, kar bo potrebno,« je Binotto izkazal zaupanje Liberty Media. 

Začetek sezone je še zelo negotov, vse je odvisno od poteka pandemije v prihodnjih tednih. Binotto pojasnjuje, da lahko za zdaj le ugibamo, sam se nagiba k začetku sezone v juliju, več pa bo znanega konec maja.

»Vsem nam je pomembno, da se dirke začnejo čimprej,« je poudaril. »Hitreje, ko se začne sezona, več dirk se bo lahko zvrstilo, manjši bo upad dohodka za vse ekipe. Toda na tej točki še nimamo jasne slike tega, kar prinaša prihodnost.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija