Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Se v Monzi obeta dirka pred gledalci?
Dirke v Avstriji, Veliki Britaniji, na Madžarskem in v Belgiji bodo kot kaže potekale za zaprtimi vrati, organizatorji italijanske dirke pa kljub temu ostajajo optimistični in upajo, da bodo na tribune lahko povabili tudi gledalce.
Ursa Prosenjak
16. maj 2020 | 20:37:55

Po poročanju nizozemskega medija Algemeen Dagblad naj bi se organizatorji dirke v Monzi močno zavzemali za uresničenje možnosti izvedbe dirke z gledalci. Na svoji spletni strani tudi že prodajajo vstopnice. V Italiji, ki jo je pandemija prizadela kot prvo izmed evropskih držav, se situacija postopno umirja, kar je najverjetneje razlog za optimizem organizatorjev.

Mnoge evropske države so trenutne ukrepe prepovedi večjih dogodkov podaljšale do septembra. Dirka v Monzi je na prvotnem koledarju prvi vikend v septembru, kar še dodatno povečuje možnosti dogodka z udeležbo javnosti.

Vseeno pa datumi še niso dokončni, saj se bo zaradi minulih odpovedi dirk koledar spremenil, uradni datumi bodo znani konec maja.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija