Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sezona 2020
Singapur želi na dirki gledalce
Dirke Formule 1 v Avstriji, Veliki Britaniji in na Madžarskem bodo potekale za zaprtimi vrati, v Singapurju pa bo zgodba najverjetneje drugačna. Po besedah organizatorjev je dirka brez gledalcev neizvedljiva.
Ursa Prosenjak
18. maj 2020 | 3:32:15

Dirka za VN Singapurja naj bi se odvijala 20. septembra. Organizatorji opozarjajo, da z vidika stroškov dogodek pred praznimi tribunami ni izvedljiv. Trenutno se dogovarjajo z F1, singapursko vlado in vlagatelji, da bi s skupnimi močmi našli ustrezno rešitev. Pri tem poudarjajo, da sta zdravje in varnost ljudi na prvem mestu.

Konstrukcija singapurske proge zahteva določen čas za pripravo, postaviti je treba infrastrukturo in osvetljavo za nočno dirko, zato bo usoda dirke verjetno znana kmalu. Običajno priprave trajajo približno tri mesece, toda letos bodo morale potekati pospešeno.

 Nov koledar je sicer v zaključni fazi, do konca meseca naj bi bili znani datumi nadomestnih in preostalih dirk.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija