Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar
Silverstone dokončno out?
Potem, ko se je pred dnevi zdelo, da sta dve dirki v Silverstonu le še formalnost, je zdaj spet vse postavljeno na glavo.
Artur Švarc
19. maj 2020 | 11:03:47

Britanska vlada namreč ne želi delati izjem, ko gre za 2-tedensko karanteno ob vstopu v državo. To je za F1, ki se bo vračala po dveh dirkah v Avstriji, seveda težava.

Pred dnevi naj bi se F1 tako dogovorila z državnim sekretarjem za kulturo, medije in šport, Oliverjem Dowdonom, da bodo za njih naredili izjemo, potem pa sta Ministrstvo za zdravje in svet ministrov pritisnila gumb za rdečo luč. Izjema lahko velja le za voznike tovornjakov, ki bodo pripeljali opremo.

Potem, ko je koledar že dobival dokončno obliko, zdaj dva odpadla Silverstona spet dajeta precej veliko možnost Hockenheimu, ki je na poti iz Avstrije in še nekaterim drugim bližnjim dirkališčem, od Imole, Mugela in nenazadnje tudi Portimaa.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija