Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Sezona 2020
Wolff: Realna ocena je petnajst dirk
Svet motošporta te dni nestrpno pričakuje nov koledar za letošnjo sezono Formule 1, ki bo razkril, koliko dirk bo lahko izvedenih.
Ursa Prosenjak
19. maj 2020 | 22:39:56

Po oceni vodje ekipe Mercedesa Toma Wolffa obstaja precej možnosti, da bo v sezoni 2020 15 dirk, vendar le, če ne bo drugega vala okužb.

»Če bo pandemija pod nadzorom, je realističen scenarij petnajst dirk. V Evropi jih lahko izpeljemo osem do deset,« je povedal za avstrijsko televizijo ORF.

Pomembno je, da bo stanje v Evropi stabilno in bo karavana Formule 1 lahko potovala od enega do drugega prizorišča v nadzorovanem okolju, brez stikov z zunanjim svetom. Ob rahljanju ukrepov v mnogih državah je situacija sicer vzpodbudna, še vedno pa ostaja nevarnost drugega vala.

»Formula 1 ni najpomembnejša stvar na svetu, toda če lahko prispevamo k razvedrilu in boljšemu razpoloženju navijačev, je to dobro,« dodaja Wolff.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija