Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Je razlog Ricciardovega odhoda gospodarska kriza?
Po poročanju številnih francoskih medijev naj bi Renault zaradi krize avtomobilskega trga načrtoval številne varčevalne ukrepe, med drugim tudi zaprtje štirih svojih obratov v Franciji, situacija pa bo nedvomno tudi vplivala na Renaultovo ekipo F1.
Ursa Prosenjak
21. maj 2020 | 4:09:17

Poznavalci se ob tem sprašujejo, ali je odhod Daniela Ricciarda iz Renaultove ekipe povezan s trenutno situacijo podjetja in ali Avstralec nemara ve kaj več o prihodnosti ekipe. Leta 2018 je namreč zapustil Red Bull Racing z namenom, da bi pri Renaultu ostal več let in se postopno vzpel na vrh, zato je njegov odhod toliko bolj nepričakovan.

Vseeno pa določena dejstva kažejo na to, da bo Renault še nekaj časa ostal v Formuli 1. V začetku leta so namreč podpisali sponzorsko pogodbo z DP World. Ostaja pa vprašanje, kako bo pandemska kriza vplivala na podjetje in posledično na njihovo ekipo F1.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Blanchimont
Francoski avtomobilski ponos resujejo davkoplacevalci. Ce Renaulta nebi drzava financno filala, bi ze zdavnaj ostal brez ekipe; zelo verjetno tudi brez avtomobilske znamke.
23.5.2020 17:58:40

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija