Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Verstappnov kombinezon na dobrodelni dražbi
Oboževalci in navijači Maxa Verstappna lahko zdaj dobijo relikvijo in obenem še pomagajo drugim. Na dobrodelni dražbi se bo prodajal njegov dirkaški kombinezon.
Ursa Prosenjak
22. maj 2020 | 0:41:00

Gre za oblačilo, ki ga je Nizozemec nosil na dirkah v sezoni 2019, Red Bull Racing pa je obleko zdaj podaril v dobrodelen namen. Kupec bo prejel tudi potrdilo o avtentičnosti, ponudbe pa se začnejo pri znesku 1000 funtov. Izkupiček bo namenjen organizaciji Starlight's Children Foundation, ki pomaga hudo bolnim otrokom. Med drugim zanje vsako leto tudi organizira VIP vikend na dirki v Monaku, kar pa letos ne bo izvedljivo zaradi pandemije in posledične odpovedi dirke.

Na dražbi bodo ponudili tudi druge nagrade, kot je denimo vožnja z dirkalnikom F1, ogled dirke v Monaku z jahte prihodnje leto in video pogovor z nekdanjim dirkačem Markom Blundellom.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija