Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Koledar 2020
Evropski del bo potrjen prve dni junija
Čeprav je bilo sprva napovedano, da bomo koledar za 2020 dobili prihodnji teden, je zaradi težav s Silverstonu vse skupaj premaknjeno za en teden.
Artur Švarc Jure Makovec
22. maj 2020 | 10:19:00

Jasno je, da bomo prvi dve dirki gledali v Avstriji 5. in 12. julija, a želja, da bi potem čez 14 dni videli dva Silverstona, je ostala le pri teoriji. Glede na to, da sta VN Belgije in Italije predvideni na svoj klasični datum, je brez Silverstona nastala šest tedenska vrzel, ki si je F1 ob posebni sezoni 2020 ne more privoščiti. Pogajanja s Hockenheimom so menda že zelo daleč in se pričakuje potrditev prihodnji teden, v isto luknjo pa bodo dali tudi VN Madžarske in predvidoma VN Španije.

Koledar od septembra naprej, ki vključuje Azijo in Ameriko, še ni določen, ve pa se, da bo sezone konec 6. in 13. decembra v Bahrajnu in Abu Dabiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija